Over mij

Benieuwd wie er achter Schrijf Mijn Ondernemingsplan zit? Op deze pagina kun je achtergrondinformatie over mij lezen.

 

Even voorstellen

Ik ben Algri ten Hoor, 22 jaar oud en afgestudeerd Technisch Bedrijfskundige aan de Hanzehogeschool Groningen. In mijn studie heb ik veel te maken gehad met advies geven aan bedrijven en startende ondernemers.

Ik werk graag met mensen samen om tot een goed resultaat te komen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat bij alles wat je doet, je (een deel van) jezelf laat zien.

 

Ik heb gemerkt dat er veel startende ondernemers zijn die niet precies weten wat zij in het ondernemingsplan moeten zetten en hoe zij dit moeten verwoorden. Ik vind het een uitdaging om samen jouw idee duidelijk op papier te krijgen. Daarnaast hoor ik graag wat jouw passie is en wil ik dat het ondernemingsplan zoveel mogelijk van jou blijft, immers is het jouw bedrijf en zal jij dit tot een succes moeten brengen!

Vanuit hier heb ik Schrijf Mijn Ondernemingsplan opgericht en is mijn doel om samen met jou een goed ondernemingsplan neer te zetten, zodat jij goed voorbereid begint aan het opzetten van jouw eigen bedrijf en het ondernemer zijn.

 

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd een e-mail sturen naar info@schrijfmijnondernemingsplan.nl of het contactformulier invullen op de site.