Tarieven

Het schrijven van een goed ondernemingsplan is maatwerk en kost tijd. Wanneer je besluit om een ondernemingsplan bij Schrijf Mijn Ondernemingsplan te laten schrijven, ziet het proces er als volgt uit:

 • Afspraak maken voor een intakegesprek (vrijblijvend!).
  In het intakegesprek wordt jouw idee uitvoerig besproken en gaan we de onderdelen van het ondernemingsplan bij langs. Daarnaast worden de vervolgstappen besproken zoals de datum van oplevering van het plande betalingsregeling (in één of twee keren) en wordt een contract ondertekend waarin Schrijf Mijn Ondernemingsplan een geheimhoudingsclausule ondertekent. Daarnaast wordt de factuur voor het schrijven van het ondernemingsplan afgegeven.
 • Het schrijven van het ondernemingsplan.
  Tijdens het intakegesprek wordt ook de manier van contact houden afgesproken. Tijdens het schrijven zal het voorkomen dat niet alle informatie aanwezig is, waarbij dit naar keuze via mail, telefoon of in een afspraak wordt besproken.
 • Oplevering van het concept ondernemingsplan.
  Nadat het volledige ondernemingsplan geschreven is, zal er concept versie opgeleverd worden. Het is wenselijk om deze ook te bespreken in een afspraak of via de telefoon. De mogelijkheid om nog teksten te veranderen en/of toe te voegen is hier aanwezig. Bij deze oplevering zal ook de oplevering van de uiteindelijke versie worden besproken.
 • Oplevering van het uiteindelijke ondernemingsplan.
  De oplevering van het uiteindelijke ondernemingsplan gebeurt wanneer het volledige bedrag is voldaan. Wanneer wenselijk kan het ondernemingsplan op papier uitgeprint worden en netjes ingebonden worden.

De duur van het schrijven van het plan hangt af van de snelheid waarmee gecommuniceerd kan worden en welke afspraken er zijn gemaakt.

Daarnaast is het ook mogelijk om alleen een Financieel Plan te laten maken voor een gereduceerd tarief. Dit zal dan ook aanzienlijk korter duren, maar is ook weer afhankelijk van de informatie van de ondernemer en de snelheid waarmee gecommuniceerd wordt.


Voor het laten schrijven van een ondernemingsplan bij Schrijf Mijn Ondernemingsplan zijn de volgende tarieven vastgesteld:

Pakket 1:
– Intakegesprek
– Het schrijven van het ondernemingsplan, volledig zoals beschreven staat op de website
– Mogelijkheid om de conceptversie een keer aan te passen
– Oplevering van het ondernemingsplan (digitaal en wanneer wenselijk op papier)

€ 295,- excl. BTW

 

Pakket 2
– Intakegesprek
– Het schrijven van het financiële plan
– Mogelijkheid om de conceptversie een keer aan te passen
– Oplevering van het ondernemingsplan (digitaal en wanneer wenselijk op papier)

€ 125,- excl. BTW

 

Tijdens het intakegesprek zullen alle afspraken schriftelijk worden vastgesteld.

Meer informatie? Vul dan het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar info@schrijfmijnondernemingsplan.nl.